De afgelopen 14 jaar werkte ik op het snijvlak van HR & Business bij Heineken, Randstad, Yacht en BMC. In mijn werk coachte ik managers en directie op organisatie brede vraagstukken. De gemene delers waren altijd verandering, leiderschap en eigenaarschap.

Waar ik in de beginjaren vooral leunde op mijn kennis & ervaring, leerde ik mijzelf steeds meer mee te nemen in de gesprekken die ik voerde. 

Ik ben Marloes. Naturel & fris.

In mijn ontwikkelprogramma’s en coaching daag ik je uit en maak helder wat er speelt. Altijd vanuit de oprechte verbinding met jou. Ik heb een sterke intuïtie en maak scherpe observaties. In mijn werk heb ik veel profijt gehad van analytische blik, inmiddels weet ik dat voor persoonlijke groei meer nodig is dan enkel mijn hoofd..

Ik ben trots op mijn Twentse roots, die heeft me veel gebracht. In ons dorp en thuis was het echter ook de bedoeling om vooral heel normaal te blijven, je aan te passen en bescheiden te zijn. ‘Wat zult de leu wa nig denk’n’ is lange tijd veel te belangrijk geweest voor mij.

Ik besloot daar in Twente dat ik boven dat maaiveld uit wilde steken en begon heel hard te werken. Ik ontwikkelde een enorme drive op studie, sport, nevenactiviteiten en later ook op werk. Als ik iets deed, wilde ik de beste zijn. Super vermoeiend, wanneer ik er nu aan terug denk. Waarom wilde ik dat?! Het heeft me gelukkig ook heel veel moois gebracht. 

Want op een gegeven moment kon ik alle bekende vinkjes zetten: afgestudeerd psychologe, een goede baan, een mooi carrièreperspectief en een heel fijn thuis: ik woon met Bart, Cato & Balder in Muiden. 

Vlak voor corona kochten we een 20 jaar oude camper. Voor ons staat die camper symbool voor vrijheid en avontuur!

marloes munsterhuis

Een vrij leven leefde ik echter allerminst, maar dat zag ik zelf nog niet.

In mijn werk coachte en spiegelde ik anderen continu, maar zelf vergat ik domweg écht goed in die spiegel te kijken.

Een heftige oorontsteking die weken aanhield, liet me stil staan. Ik leerde te luisteren. En deze keer naar mijzelf. Ik leerde hoe ik mijn super analytische blik in de pauze stand kon zetten wanneer ik er even niets aan had. Ik begon meer ruimte te geven aan wat ik voelde en wist, aan mijn sterke intuïtie. En dat voelde in het begin een potje oncomfortabel! Ik kon jarenlang het verschil tussen denken en voelen amper maken, en nu stond dat luikje wagenwijd open.
Ik voelde al snel dat het anders moest. Ik wist dat ik mijn toekomst in de corporate wereld, mijn zekerheid en ‘garanties’, vaarwel zou gaan zeggen.

Eenmaal los, werd glashelder.

Ik wil jou helpen groeien. Ik geloof oprecht dat wanneer jij jezelf beter begrijpt en in staat bent eigenaarschap te tonen, je jezelf en je omgeving positief veranderd. En dat gun ik iedereen. OWN it!

Schrijf je in voor de inspiratie boost

Wil jij meer regie nemen in je leven en op je werk? Schrijf je dan hieronder in voor mijn gratis inspiratie boost en ontvang direct een mail met een paar van mijn belangrijkste tips.

Opleidingen & Certificeringen

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2010 en eerder

Scroll naar boven