OWN it

Ben jij er klaar voor meer regie te nemen?

Je bent succesvol in wat je doet, maar je hebt tegelijkertijd het gevoel dat je stil staat.

Ja, je hebt heel wat trainingen gevolgd de afgelopen jaren. Het accent lag echter vooral op de inhoud. Op de inhoud van je vak en op vaardigheden die je nodig hebt in je werk, zoals het voeren van effectieve gesprekken. Wat dat betreft, ben je wel een beetje uitgeleerd.

Jij hebt behoefte aan verdieping. Verdieping in jezelf. Misschien heb je overwogen met een coach aan de slag te gaan, maar je hebt niet echt een duidelijke coachvraag. Wat jij wilt, is jezelf verder ontwikkelen! Als mens, en als professional. 

Mooi zo, want dit besef is de eerste stap richting meer regie. OWN IT helpt jou de volgende stappen te zetten. 

In dit persoonlijk ontwikkelprogramma zoomen we in op wie je bent en wat jou drijft. Je wordt je meer bewust van jezelf, je kompas en je omgeving. Na afloop weet jij hoe je impact maakt en hoe je beweging kunt creëren in het krachtenveld waarin je je begeeft. Dat weet je niet alleen, je doet het ook. Je OWNED het!

En dat is zeker niet gemakkelijk. Want waar heb je verantwoordelijkheid te nemen? En wat heb je juist los te laten?

Ik help je hoe je juist daar waar het schuurt, eigenaarschap toont. Hoe je door bij jezelf te blijven, je omgeving kunt veranderen. Je krijgt meer voor elkaar en dat kost je minder energie.

Hoe dit programma eruitziet?

01.

We beginnen altijd met het stellen van een doel: jouw persoonlijke doel. Waar heb je last van? Wat wil je bereiken? En waarom? Welke waarden vind je belangrijk? Wat is jouw kompas? Ik help je jouw doel glashelder en super aantrekkelijk te maken, zodat veranderen heel urgent wordt. 

02.

Daarna zoomen we in op wie je bent. Hoe ben je gebakken? Wat is jouw unieke talent? Hoe zien andere mensen jou? Welke overtuigingen heb je en welke sabotage strategieën hanteer je? Wat wil je loslaten? Inzoomen kan alleen door bewust te worden: van je gedachte, je gevoel en je gedrag. Ik leer je stil te staan, zodat je daarna weer op volle kracht vooruit kan gaan.

03.

Want een belangrijk onderdeel van al mijn programma’s is DOEN. Alleen door te doen verander je echt. Wat heb je te leren om je doel te bereiken? Wat heb je nodig om daadwerkelijk stappen te kunnen zetten? Wanneer dit helder is voor je, ga jij die stappen ook echt zetten. Je experimenteert met ander gedrag, je maakt ongetwijfeld fouten, je reflecteert en gaat weer door. Dat is spannend. I know. Ik help je met die spanning onder je arm te veranderen. 

Praktische info

Dit programma is een mix van live dagen en online sessies en duurt 3 maanden. Tussentijds ga je zelf aan de slag met opdrachten, webinars en inspiratie. De maximale groepsgrootte is 8 personen, level (sr)professional/manager. Dit programma kan ook incompany, dan maken we het samen op maat voor jouw organisatie.

marloes

Na dit programma ben je in staat regie te nemen:

Scroll naar boven