Teams

Zijn jullie er klaar voor om als team te groeien?

Werk jij in een managementteam of team van professionals waarin iedereen vooral zijn eigen ding heel goed doet?

Je werkt samen met stuk voor stuk goede managers of professionals die hun klus weten te klaren. Ja, natuurlijk zijn er verschillen. In kwaliteiten, resultaten en soms denk je een verschil te merken in motivatie. Maar dat is tot nog toe niet echt een probleem geweest. 

Soms is er onduidelijkheid over rolverdeling. Over het nemen van verantwoordelijkheid. Niet iedereen durft elkaar daarop aan te spreken. En dat is jammer, want dat maakt dat werkelijk belangrijke onderwerpen soms worden vermeden. Of dat het stroef loopt in de communicatie. 

Dat het beter kan, dat weet jij ook. Eigenlijk weet je dat jullie meer uit elkaar en het team zouden kunnen halen. 

Teams

De gouden driehoek van teamontwikkeling: informatie, inspiratie en transformatie.

teams driehoek marloes munsterhuis
marloes munsterhuis

Maar hoe dan? Want jullie organiseren geregeld HEI dagen en zorgen ook voor de nodige ontspanning en fun met elkaar.

Vaak staan HEI dagen en teamsessies vooral in het teken van het delen van informatie en inspiratie. En het leuk hebben met elkaar. Werkplezier. En dat is belangrijk, noodzakelijk zelfs!

Echter, blijft het daar vaak bij. Daadwerkelijke verandering blijft daar door uit. En dat kan kloppen, want informatie en inspiratie zijn ≠ transformatie. 

Ik geloof in de gouden combinatie van informatie, inspiratie en transformatie als het gaat om teamontwikkeling. Helderheid, bevlogenheid en vooral ook doen! 

Samen met jullie werk ik aan:

We focussen dus op bewustwording, gecombineerd met het daadwerkelijk zetten van stappen.

Transformatie vraagt om doen, eindeloos vaak doen totdat nieuw gedrag de norm is.

Dat betekent dan ook dat als jullie als team echt willen veranderen, ik niet geloof in 1 enkele -op zichzelf staande- teamdag. Hoe vol de agenda’s ook zijn! Er is follow up nodig. Dat kan met mij, en vaak ook zonder mij. Het gaat erom dat je samen experimenteert, leert en probeert. Ik ben na de teamdag(en) jullie stok achter de deur, waarbij ik jullie coach en challenge op jullie voorgenomen teamdoel.

De wijze waarop ik dit doe is altijd op maat. Na de teamdag kan je denken aan:

Het doel is altijd mij niet (meer) nodig te hebben en als team zelf die coaching en challenging rol naar elkaar toe te kunnen pakken. 

Alleen ben je sneller, samen kom je verder

Tarief

Dagdeeltarief  €800,- excl. btw

Kennismaken

Zijn jullie er klaar voor om als team te groeien?

Scroll naar boven